SAGE & SALT


Salt & Sage ble grunnlagt av Corbin Chamberlin, en spirituell heks av det elegante og fabelaktige. Corbin jobbet i en stresset verdenen for magasiner i New York City, og skjønte raskt et akutt behov for hverdagsprodukter som ville avverge de negative energiene man møter i dagliglivet. Corbin skapte signaturen "Smokeless Smudge-sprayen" i 2014. Det eneste produktet som ville få Corbin til å spre magien og gjøre lidenskap til forretning. 

Sage & Salt mener at; magi og god energi skal være tilgjengelige deler av hverdagen; at når det kommer til elementene du inkorporerer i livet ditt, er kvalitet og integritet viktig, og at med litt hjelp og god veiledning har alle kraften til å ønske lys, kjærlighet og overflod velkommen inn i livene sine.

Sage & Salt sørger for at hver gjenstand er fylt med magi og gode energier ved hjelp av nøye ritualer, seremoni og hensikter. Alle romsprayene er laget med en ansvarlig høstet blanding av urter og planter. Alle hos Sage & Salt er energisk bevisste, og sørger for at hver gjenstand er fylt med gode vibber. Fra produksjon til emballasje til frakt, Sage & Salt er dedikert til å ivareta integriteten og kvaliteten til hver vare.