CHIAPUDDING

En nydelig kremet chiapudhding med multesmoothie, nøttekrønsj, kokosflak og pasjonsfrukt.
CHIAGRØT:
1 boks kokosmelk
4 dadler
1 klype havsalt
1 ss sitronsaft
3 ss chiafrø
SMOOTHIE:
1 dl frosne multer
1 banan
Litt ananas juice
NØTTEKRØNSJ:
1 dl hakket mandler
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl solsikkekjerner
1 klype havsalt
1 ss kokossukker
4 ss vann
FREMGANGSMÅTE:
Bland kokosmelk (den tykke delen), dadler, havsalt & sitronsaft i en blender. Rør inn chiafrø for hånd. La stå på kjøkkenbenken i 15 minutter, slik at chiafrøene får svelle før den settes inn i kjøleskapet over natten.
Rør alle ingrediensene til nøttekrønsjen sammen. Fordel blandingen på et bakepapir. Stekes i ovnen på varmluft 160 grader i 15 minutter. Avkjøles & oppbevares i en glasskrukke.
Bland multer, banan & ananasjuice i en blender til smoothie konsistens & settes kjølig.
Ha chiapudding i en skål, litt smoothie, nøttekrønsj, kokosflak & pasjonsfrukt.
Oppskrift designet av Camille Chloe Sommerstad.