Vild Nord Collagen Gold

Ikke på lager

Hydrolysert marint kollagenpulver med tang & acerola 225g

kr 480,00

VILD NORD® COLLAGEN GOLD en dobbelt prisvinnende for "beste anti-aldringstilskudd" på AMWC awards 2023. Tilsatt mikroinnkapslet tang, som er en naturlig kilde til jod, samt vitamin C i form av acerolapulver. 

Hos Vild Nord blandes de fineste nordiske ingrediensene for å skape unike skjønnhetsprodukter. Disse collagen produktene er MSC-sertifisert.Norsk marint collagen fra villfanget torsk i Nord-Atlantere

 • Minsker synligheten av rynker og fine linjer
 • Naturlig jod fra villthøstet tang
 • Norsk marint collagen fra villfanget torsk i Nord-Atlanteren
 • Hydrolyserte collagenpeptider på 3 kDa
 • TYPE I collagen
 • Kontinuerlig testet for tungmetaller og PFAS
 • Produsert i Norge

Tang inneholder jod, som bidrar til å opprettholde normal hud, normal energiomsetning og normal skjoldbruskkjertelfunksjon. Vår tang høstes bærekraftig i det klareste vannet utenfor den skotske nordvestkysten. Den er tørket ved lav temperatur og mikroinnkapslet ved hjelp av en unik patentert teknologi for å tone ned smaken slik at den blir så nøytral som mulig.
Vi har tilsatt acerolapulver, som har et høyt innhold av vitamin C. Vitamin C bidrar til å støtte kroppens naturlige dannelse av collagen, som er viktig for en normalt fungerende hud.

Collagen er et naturlig protein som bl.a. finnes i brusk, sener, muskler, bein, hår, hud og negler. Proteinet er også kalt 'limet i kroppen' fordi det er er grunnlaget for å holde kroppen sammen. Det finnes mange forskjellige typer collagen, avhengig av kroppens forskjellige bindevev. Opptil 80 % av huden består av collagen, hvor flertallet er Type I collagen, som bidrar til å binde fuktighet og holde huden elastisk.

Kroppens produksjon av collagen reduseres fra 25 år. Mange opplever at huden blir tørrere og mister sin spenst og elastisitet. Vi føler det i ledd og muskler, og vi får rynker og fine linjer. En sunn livsstil og et supplement av collagen kan bidra til å opprettholde en bedre collagenproduksjon, og dermed øke hudens fuktighet og elastisitet.

Vild Nord Collagen Gold 165 gr

  BRUK

  1 måleskje (5,5g) daglig i 200-300 ml valgfri væske.

  Inneholder 165 gram tilsvarende 30 serveringer.

  Oppbevares tørt og kjølig.

  • Kosttilskuddet skal ikke erstatte et variert kosthold.
  • Daglig inntak bør ikke overskrides anbefalt dosering.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Informer alltid din lege om hvilke kosttilskudd du tar om du er gravid, ammer eller bruker medisiner.


  INGREDIENSER

  Collagenpeptidpulver fra hydrolysert fisk eskinn(Gadus morhua), konsentrert acerola-fruktjuicepulver (Malpighia glabra L.), Grisetangpulver (Ascophyl lum nodosum (Linnaeus) Le Jolis), maltodextrin.
  Kan inneholde spor av krepsdyr og bløtdyr.

  Næringsinnhold per 100 g
  Energi 1604 kJ / 378 kcal
  Fett 0,5 g.
  Hvorav mettede fettsyrer 0 g.
  Karbohydrater 3,8 g
  Hvorav sukkerarter 0 g.
  Protein 89 g.
  Salt 1 g.