Vild Nord Collagen Gold

Hydrolysert marint kollagenpulver med tang & acerola 225g

kr 390,00

VILD NORD® COLLAGEN GOLD vant prisen for "beste anti-aldringstilskudd" på AMWC awards 2023. Tilsatt mikroinnkapslet tang, som er en naturlig kilde til jod, samt vitamin C i form av acerolapulver. 

  • Minsker synligheten av rynker og fine linjer
  • Naturlig jod fra villthøstet tang
  • Vild Nord bestseller

Tang inneholder jod, som bidrar til å opprettholde normal hud, normal energiomsetning og normal skjoldbruskkjertelfunksjon. Vår tang høstes bærekraftig i det klareste vannet utenfor den skotske nordvestkysten. Den er tørket ved lav temperatur og mikroinnkapslet ved hjelp av en unik patentert teknologi for å tone ned smaken slik at den blir så nøytral som mulig.
Vi har tilsatt acerolapulver, som har et høyt innhold av vitamin C. Vitamin C bidrar til å støtte kroppens naturlige dannelse av collagen, som er viktig for en normalt fungerende hud.

Collagen er et naturlig protein som bl.a. finnes i brusk, sener, muskler, bein, hår, hud og negler. Proteinet er også kalt 'limet i kroppen' fordi det er er grunnlaget for å holde kroppen sammen. Det finnes mange forskjellige typer collagen, avhengig av kroppens forskjellige bindevev. Opptil 80 % av huden består av collagen, hvor flertallet er Type I collagen, som bidrar til å binde fuktighet og holde huden elastisk.

Kroppens produksjon av collagen reduseres fra 25 år. Mange opplever at huden blir tørrere og mister sin spenst og elastisitet. Vi føler det i ledd og muskler, og vi får rynker og fine linjer. En sunn livsstil og et supplement av collagen kan bidra til å opprettholde en bedre collagenproduksjon, og dermed øke hudens fuktighet og elastisitet.

BRUK

1 måleskje (5000 mg) Vild Nord® COLLAGEN GOLD tas i 200-300 ml valgfri væske 1-2 ganger daglig.

Inneholder 225 gram tilsvarende 30 serveringer.

Oppbevares tørt og kjølig.

  • Kosttilskuddet skal ikke erstatte et variert kosthold.
  • Daglig inntak bør ikke overskrides anbefalt dosering.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Informer alltid din lege om hvilke kosttilskudd du tar om du er gravid, ammer eller bruker medisiner.


INGREDIENSER

Hydrolysert kollagen av torsk (FAO27) 93 %, acerolapulver 6 %, tang (Ascophyllum Nodosum) 0,5 %, maltodekstrin.
Kan inneholde spor av krepsdyr og bløtdyr.

Næringsinnhold per 100 g
Energi 1604 kJ / 378 kcal
Fett 0,5 g.
Hvorav mettede fettsyrer 0 g.
Karbohydrater 3,8 g
Hvorav sukkerarter 0 g.
Protein 89 g.
Salt 1 g.