Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Hydrolysert marint kollagenpulver med bær & tang 300g

kr 660,00

VILD NORD® COLLAGEN BEAUTY REMEDY er for de som ønsker å dra nytte av naturens rene ingredienser i din daglige skjønnhetsrutine. Anti-wrinkle med deilig smak

COLLAGEN BEAUTY REMEDY er en unik blanding av collagen fra villfanget torsk, vitamin C fra fire forskjellige bær og jod fra villhøstet tang. Unn deg selv denne collagenformulaen, som bidrar til vakker hud.

  • Anti-wrinkle formula
  • Naturlig innhold av antioxidanter fra bær
  • Naturlig kilde til jod fra bæredyktigt og villhøstet tang

Vitamin C fra acerola, solbær, blåbær og aronia støtter kroppens naturlige produksjon av collagen, som er viktig for normalt fungerende hud. Vitamin C beskytter også cellene mot oksidativt stress og bidrar til et normalt immunsystem. Jod bidrar til å opprettholde en normal hud, en normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og en normal skjoldbruskkjertelfunksjon.

Collagen er et naturlig protein som bl.a. finnes i brusk, sener, muskler, bein, hår, hud og negler. Proteinet er også kalt 'limet i kroppen' fordi det er er grunnlaget for å holde kroppen sammen. Det finnes mange forskjellige typer collagen, avhengig av kroppens forskjellige bindevev. Opptil 80 % av huden består av collagen, hvor flertallet er Type I collagen, som bidrar til å binde fuktighet og holde huden elastisk.

Kroppens produksjon av collagen reduseres fra 25 år. Mange opplever at huden blir tørrere og mister sin spenst og elastisitet. Vi føler det i ledd og muskler, og vi får rynker og fine linjer. En sunn livsstil og et supplement av collagen kan bidra til å opprettholde en bedre collagenproduksjon, og dermed øke hudens fuktighet og elastisitet.

BRUK

2 måleskje (10.000 mg) Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY tas i 200-300 ml valgfri væske 1 gange daglig.

Inneholder 300 gram tilsvarende 30 serveringer.
Hver servering inneholder 7000 mg collagenpeptider og 3000 mg bærpulver.


Oppbevares tørt og kjølig.

  • Kosttilskuddet skal ikke erstatte et variert kosthold.
  • Daglig inntak bør ikke overskrides anbefalt dosering.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Informer alltid din lege om hvilke kosttilskudd du tar om du er gravid, ammer eller bruker medisiner.


INNGREDIENSER

Hydrolysert kollagen av torsk (FAO27) 67 %, solbær 14 %, blåbær 9 %, aronia 6 %, acerola 5 % og                                                     tang (Ascophyllum nodosum) 0,4 %.
Kan inneholde spor av krepsdyr og bløtdyr.

Næringsinnhold per 100g
KJ 1521
Kcal 361
Fett 1,5 g
Hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 16 g
hvorav sukkerarter 8,4 g
Kostfiber 8,5 g
Protein 64 g
Salt 0,69 g
Vitamin C 730 mg
Jod 430 µg