Vivere Verde Extra Jungfru Olivenolje Classico Organic

Ikke på lager

Økologisk kaldpresset mild olivenolje 500ml

kr 290,00

Økologisk Extra Virgin Olivenolje av meget høy kvalitet fra en gård på det sørlige Sicilia. 

Olivenoljen er økologisk sertifisert og opprinnelses- og kvalitetssertifisert D.O.P. Monte Iblei av det italienske landbruksdepartementet. Denne kontrollen og sertifiseringen garanterer at det er en 100 % ren olje av oliven fra dette området og at pressingen foregår uten varme og kjemikalier. Dyrking foregår helt etter økologiske prinsipper og er sertifisert BIO. 

 Dette er olje fra samme gård. Det betyr at oliven fra andres innhøsting ikke er inkludert i denne fine olivenoljen. Hver eneste oliven som bidrar til oljen blir nøye undersøkt. Ingen utenforstående har hatt tilgang til verken trærne, innhøstingen, pressingen eller lageret på noe tidspunkt. Trærne er av sorten Tonda Iblea, som kun dyrkes i Ragusa-dalen på Sicilia. Denne olivensorten har blitt kåret til verdens fineste oliven for olje. Oliven plukkes for hånd og presses i løpet av noen timer til en deilig tykk olje som hviler i en ståltank i noen måneder for å klarne og bli mer holdbare over tid. På slutten av våren tappes den på en fin flaske med tykt, mørkt glass. 

 Les mer om oljen, olivenene og regionen på www.vivereverde-gulfi.com! Helse: 

Olivenoljens polyfenoler bidrar til å beskytte blodfettene mot oksidativt stress. Den gunstige effekten oppnås med et forbruk på 20 gram olje per dag