Superfruit Hemp Seeds Organic

Økologisk avskallede hempfrø 200g

kr 190,00

Superfruit Hemp Seeds

Hamp er en av våre eldste nytteplanter og har vært dyrket i mer enn 6000 år! Vi har både hampfrø og hampprotein. Hamp er rik på protein og en kilde til Omega-3! Våre hampfrø er økologisk sertifisert og dyrket i Frankrike.

Hampplanten antas å ha sin opprinnelse i Himalayas skråninger og er en ettårig urt som vokser veldig raskt, er hardfør og robust og ved høsting kan alle deler av planten brukes til forskjellige formål. Fibrene i stilken brukes til papir, tau og tøy.

Skrellede hampfrø kan brukes til müsli, grøt, smoothies, salater og baking. De kan også males til en masse som ligner på peanøttsmør og brukes som et deilig pålegg med en rund, fyldig og nøtteaktig smak. Hampfrø fungerer til og med utmerket til gryteretter, i kjøttboller og biffer eller rett og slett som en mettende og sunn snacks.

Hampfrø er en rik kilde til protein. I tillegg er de rike på fosfor og en kilde til den gunstige fettsyren Omega 3 (ALA). Fosfor bidrar til normal energiomsetning. ALA bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet. Effekten oppnås med et daglig inntak av 2 g ALA, som er ca 3 ss hampfrø. Det er viktig med et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

INNGREDIENSER

Økologisk Hempfrø

NÆRINGSINNHOLD

Næringsinnhold per 100 g Superfruit hempfrø 
Energi 2634kj/627kcal
Fett 44g
Hvorav mettede fettsyrer 0g
Karbohydrater 10g
Hvorav sukkerarter 0g
Protein 34g
Salt 0g