Manasi 7 Custom Eye & Brow Quad Earth and clay

Ikke på lager

Økologisk multiprodukt for øyne & øyebryn 6,7g

kr 750,00

BESKRIVELSE

"Fire nøytrale jordfarger som definerer øynene og brynene dine" (elfenben, lysebrun, middels brun og nesten svart) 

Dette perfekte presset pudder er laget med sertifiserte organiske pulver og planteavledet squalene, som har fire naturlige nyanser som kan brukes uavhengig eller kombinert for et mer sofistikert utseende for den moderne kvinnen på farten. De fire nøye utvalgte nyansene består av en myk elfenben, en subtil askebrun, en klassisk brun med kalde undertoner og en dyp nesten svart nyanse som kan brukes uavhengig eller kombinert. Bruk den myke elfenben som base eller highlight og definer/skyggelegg øynene/øyenbrynene/vippekanten med de tre ekstra nyansene.

Bruk hver nyanse alene som øyenskygge eller miks og match etter dine preferanser.

Bruk lysere nyanser på øyelokket og brynbenet, medium nyanser på øyelokket og mørkere nyanser i folden som en kontur for en mer dramatisk effekt. Bank av overflødig pulver før påføring. Bland kanter for et mykere utseende

Foretrukket påføringsteknikk – øyenskygge, øyenbryn eller vinklet/rett eyelinerbørste.

BEAUTYTIPS

Definer vippekanten din ved å bruke en av de mørkere nyansene nær vippekanten med en tynn vinklet eller rett børste. For å definere øyenbrynene dine, bruk en litt mørkere nyanse på begynnelsen av øyenbrynet og en lysere nyanse på slutten av øyenbrynet.

HOVEDINGREDIENSER

Sertifisert økologisk Zea Mays-stivelse - Gir en unik glatt hud etter følelse og hjelper til med å kontrollere umiddelbar og gjenværende glans.

Naturlig plantebasert squalene- I likhet med vår hudolje, fukter, mykgjør og beroliger den hudens tekstur.

IKKE TESTET PÅ DYR, FRI FOR TALKUM, SILIKON, PARABEN OG PARFYME.

INGREDIENSER

Mica***, Zea mays (corn) starch*, Magnesium stearate***, Silica***, Octyldodecyl, Stearoyl stearate, Squalane** (plant-based), Glyceryl caprylate***, Lauroyl lysine***, P-anisic acid***, Pentylene glycol***, Cinnamic acid**, Glyceryl undecylenate***, [+/- Ci 77891 (Titanium dioxide) Ci 77491 (Iron oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)]. *Certified Organic **Produced from organic raw materials ***Produced from natural/wild harvested raw materials