Manasi 7 Botanical Multibalm Kaede Microbioskin™

Økologisk multibalm 50ml

kr 890,00

BESKRIVELSE

Formulert med, sertifiserte økologiske, naturlige og kraftige hudregenererende ingredienser,

Botanical Multi Balm Kaede er en nærende multibalsam som helbreder og styrker hudbarrieren for å opprettholde optimal hud Helse. Den skånsomme, men effektive organiske formelen gjør den til et trygt valg for sensitiv hud – selv for babyer – med en nøye utvalgt blanding av botaniske oljer med hudgunstige vitaminer og mineraler.

Brukes på tørre hudområder, sprukne lepper og hender, og mykner opp neglebånd. Dens helbredende egenskaper kan bidra til å behandle brannskader, betennelser, utslett, og blåmerker. En vidunderbalsam som gir intensiv fuktighet og næring til huden, og beskytte huden mot kulde, uten å blokkere porene. Huden din tar rundt 28 dager å regenerere seg fullstendig og kan ta lengre tid, avhengig av hudens alder.

BEAUTYTIPS

Kan også brukes på krusete hårtupper for å roe dem ned og som en glossy highlighter, for å gi hold til øyenbrynene, eller som makeupfjerner. Passer også godt som en nattkrem med masse næring og fuktighet, og reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

HOVEDINGREDIENSER

Sertifisert økologisk sheasmør - bløtgjørende 

Naturlig Manketti frøolje - beskyttende 

Naturlig Gurjun balsamolje - reduserer hyperpigmentering 

Naturlig granateplefrøolje - lysner

Naturlig hydrogenert etylheksylolivat - næringsrik 

Naturlig vitamin E - antioksidant

INGREDIENSER

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Hydrogenated Castor Oil**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol***, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil**, Dipterocarpus Turbinatus Balsam Oil***, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil***. *Certified Organic **Produced From Organic Raw Materials ***Produced From Natural/Wild Harvested Raw Materials