Nordic Superfood Acu Cups

Cupping sett i 4 størrelse for ansikt og kropp.

kr 400,00

Cupping er en alternativ terapiform som bruker vacuum for å stimulere hud, bindevev og muskler. Acu Cups sett inneholder fire kopper i forskjellige størrelser, og instruksjoner om hvordan de brukes. De to mindre koppene er til ansiktet og de to større for kroppen.


BRUK
Øker blodsirkulasjonen
Reduser rynker
Ansiktsløftede effekt
Tømmer overflødig væske og giftstoffer
Ved cellulitter
Hovne og knivstikkende bein
Muskelspenninger
Smerter


For best resultat kan cupping utføres på kroppen hver dag i løpet av den første uken, deretter 1-2 ganger i uken. Huden din blir rød når blodkarene reagerer på trykkendringen. Tøm trykket ved å klemme koppen sammen igjen. Ikke la Acu Cups holde seg på samme sted i en lengre periode på grunn av blåmerker. Kan også brukes mens du dusjer. Vask Acu Cups med såpe og varmt vann etter hvert bruk. Unngå å koppe direkte på åreknuter. Unngå hvis du har diabetes eller er i ditt første trimester i graviditeten. 


Begynn med å smøre huden med olje ​​eller fuktighetskrem. Klem koppen sammen, plasser den på ønsket område av kroppen din og slipp den med lett trykk. Dra koppen oppover og nedover i retning av lymfeknuter på kroppen. Når du bruker den til ansiktet bør du bevege koppen fra midten mot det ytre ansiktsområdet. Acu Cups kan brukes i ansiktet som en daglig del av din skjønnhetsrutine både morgen og kveld. Den minste koppen er for øyeområdet.

INGREDIENSER

Acu Cups er laget av 100% silikon, som er fri for BPA, samt FDA-, ROHS-, LFGB- og REACH-sertifisert.