Tørkede økologiske morbær er fulle av antioksidanter og regnes som RAW-food.
BESKRIVELSE
Morbær er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium og fiber. De er også fulle av antioksidanter, særlig antioksidanten resveratrol, som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier og sopp.
BRUK
Tørkede morbær er godt i frokostblandinger, smoothies eller i en kakeoppskrift. Du kan også spise de som en ren snack.
INGREDIENSER
Morbær* (99,5%), solsikkeolje* (0,5%) *økologisk
Oppbevares tørt og kjølig.
NÆRINGSINNHOLD
pr 100 g/ml
Energi 1422.0 kj / 336.0 kcal
Fett 1.8 g
> Hvorav mettet 0.8 g
karbohydrater 82.5 g
> Hvorav sukkerarter 58.0 g
Fiber 11.7 g
Protein 3.4 g
Salt 0.02 g